Proiectul va fi dezvoltat in comuna Litcani, din judetul Iasi, iar valoarea totala se ridica la 26,34 milioane de lei, din care 14,06 milioane de lei reprezinta finantarea nerambursabila din Fondul European pentru Dezvoltarea Regionala si din bugetul national.

"Constructia parcului a inceput in luna februarie, in comuna Letcani, urmarindu-se crearea primului parc logistic din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, in vederea atragerii de investitii si stimularea crearii de noi locuri de munca. Deschiderea oficiala este programata pentru primavara lui 2014. Parcul logistic comuna Letcani este o solutie moderna pentru companiile romanesti sau multinationale care au nevoie de spatii logistice de depozitare si servicii, spatii de productie, depozite, birouri, cantina restaurant, parcari si alte facilitati. Amplasat la intrarea in Iasi, acest nou proiect cu finantare europeana este foarte usor accesibil, fiind in imediata apropiere a drumului european E85, a soselei de centura a Iasului, dar si a viitoarei autostrazi Iasi - Targu Mures", a spus dezvoltatorul proiectului. 

Parcul logistic comuna Letcani - judetul Iasi are un caracter complex care cuprinde spatii de depozitare/productie usoara, inclusiv anexe (capacitate totala de 9.364,50 metri patrati suprafata utila) si spatii de birouri, inclusiv anexe (1.845,19 metri patrati suprafata utila), toate la preturi stabilite sub nivelul celor practicate pe piata, in conformitate cu disponibilitatea de plata a IMM-urilor

 

Sursa: http://transporter.ro